Europa

Europa

47 eventyrlige lande med forskellige kulturer byder på alt fra fantastiske badestrande, madeventyr, bjerge og tung historie. Vi elsker at rejse i vores “baghave”.

Læs mere 

Asien

Asien

Asien vil altid være noget specielt for os. Den rige kultur, fantastisk mad, magi, religion, fantastiske strande og rigt dyreliv. Asien har alt og vi elsker det.

Læs mere

Australien

Australien

Verdensdelen og landet Australien har uendelige naturoplevelser og fantastiske mennesker. Det er nærmest umuligt at ikke blive lidt småforelsket i Australien.

Læs mere

Afrika

Afrika

Kontinentet der byder på eminent safari, gudommelige pyramider og fødestedet for “Nelson Mandela” der ændrede verden til et bedre sted.

Læs mere

Nordamerika

Nordamerika

Drømmen om Amerika? Vi flyver ind over Central Park, majsmarker, grønne floder og skyskrabere i Chicago og søndags jazz i Louiville, Kentucky…

Læs mere

Sydamerika

Sydamerika

Dans samba i Brasilien og tango i Argentina. Besøg historiske monumenter som Machu Pichu i Peru. Et eventyr vi bliver nød til at udleve.

Læs mere

Danmark

Danmark

I Danmark er vi født – det betyder jo ikke at der ikke er massere af eventyr at opleve i vores hjemland. Vi har vikinger, strande og natur og meget mere.

Læs mere

Jorden Rundt

Jorden Rundt

Eventyr kommer sjældent alene og trækker flere lande med sig når vi krydser grænser… hvorfor nøjes når man kan få så meget mere?

Læs mere