Om os

De tre eventyrere

Vi er en lille 3-enighed, bestående af Peter Vejrum Terp, Sebastian og Lise Kryger.

 

Sebastian, Peter Vejrum Terp og Lise Kryger

Hvem er vi?

Peter og Lise – kærester, far og mor til Sebastian og bedste venner.

Vi mødtes i 2003 og fik Sebastian i 2009.

Udover alle verdens eventyr er der et eventyr der slår dem alle. Eventyret startede den formiddag Sebastian kom til verden og indtog vores liv med storm.

Eventyrene er siden han kom til verden blevet udvidet på alle tænkelige måder.

Ikke mindst er vi nu 3, der drager igennem verden på udkig og på opdagelse, men også vores indsigt og erfaring med at livet er flygtigt og at det er nu vi har tiden sammen i denne verden til at opleve den og livet.

De bedste hilsener,

Sebastian, Peter og Lise

SEBASTIAN

7 stærke leveår. Altid klar til at stå tidligt op og aldrig morgensur. Frisk som en havnørn. Oplever intenst gennem nye øjne og et nysgerrigt, åbent sind.

PETER VEJRUM TERP

Livsglad eventyrer med en trang til at opleve alt hvad der kan opleves. Er ideudvikler og online entrepreneur.

Har arbejdet i rejsebranchen i 15+ år og er stifter og medejer af Backpackerplanet.dk, Staerkesider.dk og ejer af Spotnaked.com.

LISE KRYGER

Følsom eventyrer, som har besluttet sig for at presse citronen inden hun om 1000 år stiller træskoene.

Online entrepreneur, blogger og forfatter. Stifter og medejer af Staerkesider.dk og indehaver af Slipangsten.dk og Doodlethemoment.dk.

Uddannet mediegrafiker. Medlem af Dansk Journalistforbund.

HVORFOR “EVENTYRSSTYRELSEN” ?

Vi elsker at rejse. Og det er derfor naturligt for os at tage rejser som udgangspunkt for denne side.

Vi har rejst rigtig meget og i mange lande, både sammen og hver for sig.

Pludselig stod vi et sted i livet hvor vi havde mistet fokus på det vi brændte for, i jagten på at få det hele til at hænge sammen, med barn, arbejde og økonomi.

  • Vi havde brug for at få eventyret tilbage i vores liv.
  • Vi ville gerne rejse mere og opleve mere.

Vi var kommet ind på en bane hvor vi arbejdede og arbejdede, men ikke tjente nogle penge og ikke havde råd til at rejse eller opsøge spændende steder.

Det blev vores mission at strikke vores arbejdsliv sammen på en måde, hvor vi stræbte efter at få mere frihed til at bestemme selv og frihed til at rejse når vi ønskede det samtidig med at vi kunne leve af det.

Det var (og er) en længere process og vi har lavet mange fejltagelser og justeret og justerer stadig for at bygge den tilværelse op som vi drømmer om.

Eventyrsstyrelsen har vi lavet fordi vi vil sætte fokus på eventyrene vi har udlevet, dem vi udlever og de drømme vi har nu om fremtidige eventyr.

Det er vores håb at Eventyrsstyrelsen kan inspirere os, men i særdeleshed også dig, til at få mere ud af livet og søge og gribe eventyrene.

Vi har en tro og et håb på at vores erfaringer og processer vil hjælpe dig til at udleve dine drømme.

Vi tror på at alle kan finde eventyret i deres liv og derigennem leve det liv som de drømmer om.

VORES VÆRDIER

Vores værdier afspejler dem vi er og det vi står for.

CHALLENGE THE STATUS QUO (STEVE JOBS)

Vi kan være heldige at møde eventyrene i vores liv uden at vi rører en finger. Tilfældigheder og mirakler findes. Men hvis ikke griber dem når de kommer, eller aktivt opsøger dem selv, mister vi de store øjeblikke i vores liv.

MENINGSFYLDTE EVENTYR

Verden er fyldt med muligheder, oplevelser og eventyr. Verden er blevet åben og tilgængelig og det er næsten op til os selv at prioritere hvilke eventyr vi vil opleve. Det er nemt at blive grådig på hurtige fix, men det vi husker, når vi engang sidder som 80-årige og tænker tilbage på vores liv, er oplevelserne og eventyrerne der gav mening.

BACK TO YOU

Det er så nemt at smutte væk fra sig selv i det liv vi lever til hverdag. Vi gemmer os bag vores arbejde, vores Facebook profiler og vores roller i forskellige sammenhænge. Vi prøver som regel at tegne det bedste billede af os selv for at blive bekræftet i at vi er gode nok selvom vi hver især er vind og skæve. Vi ønsker at vise os selv som de mennesker vi er på godt og ondt. Som vi er.

En del af det at stå frem som dem vi er – hører også glæden ved at være i naturen som vi er skabt. Nøgne, både med krop og sind. Vi oplever ofte et langt større frisind i områder hvor vi også kan være nøgne. Naturisme er ikke et must for os, men vi føler en stor frihed ved at inddrage muligheden i vores rejser.

PROCESSEN ER LIGE SÅ VIGTIG SOM MÅLET

Når vi rejser har vi som regel et mål med at opleve nogle bestemte eventyr. For os er processen før vi skal afsted vigtig. Selve rejsen er naturligvis det essentielle, men eventyrene findes også efter vi har været afsted. I vores tanker, erindringer og historier. Det er vigtigt for os at se helheden og ikke blot gå efter tjeklisterne alene. Processerne er dem vi lærer af og dem vi udvikler os i gennem.

BEVIDSTE EVENTYR

Når vi rejser og oplever eventyr lægger vi stor vægt på flere forskellige værdier. Det betyder noget for os at rejse med omtanke for de miljøer og steder vi besøger. Vi værdsætter Eco-oplevelser hvor der er vist omtanke for natur og miljø. Og vi sætter stor pris på at befinde os i områder og kulturer hvor vi kan mærke at der er sammenhæng mellem turisme og lokalbefolkning og deres kultur og miljø.

Du kan godt kalde os for en slags tech-hippier. Vi er ikke blomsterbørnshippier, men vi har bestemt love and peace med os når vi oplever verden.