PR / Media

Peter Vejrum Terp, Sebastian og Lise Kryger

Skal vi samarbejde?

Vi er åbne for:

 • Presseture indland/udland
 • Presseture til oplevelser indland/udland
 • Dækning via sociale medier og artikler
 • Anmeldelse af produkt / oplevelse / service
 • Giveaways / konkurrencer
 • – andet?

– send os en mail på:

eventyr@eventyrsstyrelsen.dk og lad os connecte!

Vores målgruppe

Når vi skriver blogindlæg på Eventyrsstyrelsen.dk og posterer indlæg på de sociale medier som Facebook, Instagram og Twitter er det for at nå ud til dig som:

 • elsker at rejse
 • er nysgerrig efter nye eventyr
 • du er nok ikke så meget til klassisk charterturisme
 • du søger eventyrene men har ikke nødvendigvis selv øje for dem
 • du er åben for at se muligheder
 • du vil mere med dit liv end at arbejde 8-16 og sidde foran flimmeren om aftenen
 • du ønsker at skabe et liv der støtter op om at du udlever dine eventyr

Vi blogger om

Vi har siden vi startede vores rejseblog i oktober 2015 blogget om rejser og eventyr som giver livet værdi og mening. Vores indlæg handler om de eventyr vi opsøger og oplever. Vi skriver om de erfaringer og tanker som eventyrerne giver os.

Vores lille rejseteam består af far, mor og barn, men skriver også om individuelle eventyr.

Vi skriver også på engelsk

Se vores nye hjemmeside: Free Range Travellers: http://freerangetravellers.com, vores engelske pendant til Eventyrsstyrelsen.dk

Vores værdier

Vores værdier afspejler dem vi er og det vi står for.

Challenge the status quo (Steve Jobs)

Vi kan være heldige at møde eventyrene i vores liv uden at vi rører en finger. Tilfældigheder og mirakler findes. Men hvis ikke griber dem når de kommer, eller aktivt opsøger dem selv, mister vi de store øjeblikke i vores liv.

Meningsfyldte eventyr

Verden er fyldt med muligheder, oplevelser og eventyr. Verden er blevet åben og tilgængelig og det er næsten op til os selv at prioritere hvilke eventyr vi vil opleve. Det er nemt at blive grådig på hurtige fix, men det vi husker, når vi engang sidder som 80-årige og tænker tilbage på vores liv, er oplevelserne og eventyrerne der gav mening.

Back to you

Det er så nemt at smutte væk fra sig selv i det liv vi lever til hverdag. Vi gemmer os bag vores arbejde, vores Facebook profiler og vores roller i forskellige sammenhænge. Vi prøver som regel at tegne det bedste billede af os selv for at blive bekræftet i at vi er gode nok selvom vi hver især er vind og skæve. Vi ønsker at vise os selv som de mennesker vi er på godt og ondt. Som vi er.

En del af det at stå frem som dem vi er – hører også glæden ved at være i naturen som vi er skabt. Nøgne, både med krop og sind. Vi oplever ofte et langt større frisind i områder hvor vi også kan være nøgne. Naturisme er ikke et must for os, men vi føler en stor frihed ved at inddrage muligheden i vores rejser.

Processen er lige så vigtig som målet

Når vi rejser har vi som regel et mål med at opleve nogle bestemte eventyr. For os er processen før vi skal afsted vigtig. Selve rejsen er naturligvis det essentielle, men eventyrene findes også efter vi har været afsted. I vores tanker, erindringer og historier. Det er vigtigt for os at se helheden og ikke blot gå efter tjeklisterne alene. Processerne er dem vi lærer af og dem vi udvikler os i gennem.

Bevidste eventyr

Når vi rejser og oplever eventyr lægger vi stor vægt på flere forskellige værdier. Det betyder noget for os at rejse med omtanke for de miljøer og steder vi besøger. Vi værdsætter Eco-oplevelser hvor der er vist omtanke for natur og miljø. Og vi sætter stor pris på at befinde os i områder og kulturer hvor vi kan mærke at der er sammenhæng mellem turisme og lokalbefolkning og deres kultur og miljø.

Du kan godt kalde os for en slags tech-hippier. Vi er ikke blomsterbørnshippier, men vi har bestemt love and peace med os når vi oplever verden.

Priser og anerkendelser m.m.

Nomineret til Sparpedias Rejseblog Award 2017
The Liebster Award, recieved by Ontrip.dk
Julerejs.dk: Julerejs: Winner of the blog competetion 2015

Sociale medier

Vi har været online siden november 2015.

Nedenstående er fra 25/3/2017

Instagram: 5.000+ følgere

Twitter: 276+ følgere

Facebook: 273+ følgere

Se vores socialmedia nyhedswall her: Socialmediawall

Samarbejdspartnere

Vi har arbejdet sammen med bl.a. Travelmarket og Nikon.