Vores værdier

Vores værdier viser hvem vi er – og hvad vi står for

 Escape the predefined life – and travel more

Vi søger friheden i alt hvad vi gør og laver. Og vi sprænger gerne rammerne for, hvad der anses for at være normalt for at opnå følelsen af at være fri. I dét ligger også længslen efter at træde ud af de kulturelle og sociale forventninger, som vi dagligt møder og presser ned over os selv. Det er under rejserne, at vi opdager os selv, og mærker dem vi er grundlæggende. Derfor ønsker vi at rejse mere.

  Intuition og mavefornemmelse

Vi går ikke på kompromis med vores mavefornemmelse. Vi stoler på, at vi indeholder de fleste svar på vores tvivl. Og vi går gerne langt for at være tro mod os selv og hinanden.

  Challenge the status quo (Steve Jobs)

Vi kan være heldige at møde eventyrene i vores liv uden at vi rører en finger. Tilfældigheder og mirakler findes. Men hvis ikke griber dem når de kommer, eller aktivt opsøger dem selv, mister vi de store øjeblikke i vores liv.

  Meningsfyldte eventyr

Verden er fyldt med muligheder, oplevelser og eventyr. Verden er blevet åben og tilgængelig og det er næsten op til os selv at prioritere hvilke eventyr vi vil opleve. Det er nemt at blive grådig på hurtige fix, men det vi husker, når vi engang sidder som 80-årige og tænker tilbage på vores liv, er oplevelserne og eventyrerne der gav mening.

  Back to you

Det er så nemt at smutte væk fra sig selv i det liv vi lever til hverdag. Vi gemmer os bag vores arbejde, vores Facebook profiler og vores roller i forskellige sammenhænge. Vi prøver som regel at tegne det bedste billede af os selv for at blive bekræftet i at vi er gode nok selvom vi hver især er vind og skæve. Vi ønsker at vise os selv som de mennesker vi er på godt og ondt. Som vi er.

En del af det at stå frem som dem vi er – hører også glæden ved at være i naturen som vi er skabt. Nøgne, både med krop og sind. Vi oplever ofte et langt større frisind i områder hvor vi også kan være nøgne. Naturisme er ikke et must for os, men vi føler en stor frihed ved at inddrage muligheden i vores rejser.

  Processen er lige så vigtig som målet

Når vi rejser har vi som regel et mål med at opleve nogle bestemte eventyr. For os er processen før vi skal afsted vigtig. Selve rejsen er naturligvis det essentielle, men eventyrene findes også efter vi har været afsted. I vores tanker, erindringer og historier.

Det er vigtigt for os at se helheden og ikke blot gå efter tjeklisterne alene. Processerne er dem vi lærer af og dem vi udvikler os i gennem.

  Bevidste eventyr

Når vi rejser og oplever eventyr lægger vi stor vægt på flere forskellige værdier. Det betyder noget for os at rejse med omtanke for de miljøer og steder vi besøger. Vi værdsætter Eco-oplevelser hvor der er vist omtanke for natur og miljø. Og vi sætter stor pris på at befinde os i områder og kulturer hvor vi kan mærke at der er sammenhæng mellem turisme og lokalbefolkning – og deres kultur og miljø.

Du kan godt kalde os for en slags tech-hippier. Vi er ikke blomsterbørnshippier men vi har bestemt love and peace med os, når vi oplever verden.