Hvem er vi?

De 3 eventyrere

Sebastian, Peter og Lise, Bali

Vi er en lille familie, som består af Peter Vejrum Terp, Lise Kryger og Sebastian Terp Kryger. Peter og Lise – kærester, far og mor til Sebastian og bedste venner. Vi mødtes i 2003 og fik Sebastian i 2009.

Ud over alle verdens eventyr, er der et eventyr, der slår dem alle. Eventyret startede den formiddag Sebastian kom til verden og indtog vores liv med storm. Eventyrene er, siden Sebastian kom til verden, blevet udvidet på alle tænkelige måder.

Ikke mindst er vi nu 3, der drager gennem verden på udkig og på opdagelse. Livet er flygtigt og det er nu vi har tiden sammen i denne verden til at opleve hinanden og livet.

Vi håber, at vi med vores rejser og eventyr, inspirerer dig til også at få det bedste ud af din tid og dit liv.

De bedste hilsener,
Sebastian, Peter og Lise

DE TRE EVENTYRERE

... mere om os!

LISE KRYGER

Følsom eventyrer, som har besluttet sig for at presse citronen, inden hun om 1.000 år stiller træskoene.

Online entrepreneur, blogger og skribent. Uddannet mediegrafiker og medindehaver af Stærkesider.dk.

Har udgivet bogen Slip Angsten – Bliv den sejeste Angstfighter og er indehaver af hjemmesiden Lisekryger.dk, hvor hun leger med fotografering, plakater og blomsterværker.

Medlem af Dansk Journalistforbund.

SEBASTIAN

12 stærke leveår, varm, tro mod sig selv og hans værdier.

Altid klar til at stå tidligt op og aldrig morgensur. Frisk som en havørn.

Oplever intenst gennem nye øjne og et nysgerrigt, åbent sind.

Sebastian har trods sin unge alder allerede oplevet 18 lande – og er klar på nye eventyr.

PETER VEJRUM TERP

Peter, livsglad eventyrer med en trang til at opleve alt, hvad der kan opleves. Er ideudvikler og online entrepreneur..

Han har 17+ års erfaring i rejsebranchen og er stifter af Backpackerplanet.dk (solgt i 2020) og indehaver af  Staerkesider.dk.

Peter er ud over at være en online entreprenør også blogger, projektleder, online marketer, og programmør.

DERFOR EN REJSEBLOG

Sådan startede det!

Vi elsker at rejse. Og det er derfor naturligt for os at tage rejser som udgangspunkt for denne side. Vi har rejst rigtig meget og i mange lande, både sammen og hver for sig.

Pludselig en dag, stod vi et sted i livet, hvor vi havde mistet fokus på det vi brændte for, i jagten på at få det hele til at hænge sammen, med barn, arbejde og økonomi. Vi kiggede hinanden i øjnene og blev enige om, at vi ville mere end dette – nemlig:

  • Vi havde brug for at få eventyret tilbage i vores liv.
  • Vi ville gerne rejse mere – og opleve mere.
  • Vi var kommet ind på en bane, hvor vi arbejdede og arbejdede, uden at tjene nok penge til at havde råd til at rejse eller opsøge spændende steder.

Det blev herefter vores mission at strikke vores arbejdsliv sammen på en måde, hvor vi stræbte efter at få mere frihed til at bestemme selv og frihed til at rejse, når vi ønskede det. Det var (og er) en længere process. Vi har lavet mange fejltagelser og justeret (og justerer stadig) for at bygge den tilværelse op, som vi drømmer om at udleve.

Derfor hedder vi Eventyrsstyrelsen

Da Lise startede ud som selvstændig, fik hun en overgang en hel masse breve fra Erhvervsstyrelsen. Hver gang hun modtog brev fra dem, slog det hende, at hun blev ved med at læse afsenderen som “Eventyrsstyrelsen”. Vi tog det som et tegn og blev enige om, at starte bloggen Eventyrsstyrelsen.dk. Det måtte være vores clue til at opsøge flere oplevelser og eventyr i livet. I 2015 begyndte vi at bygge vores blog op og har sidenhen blogget løbende om de eventyr og tanker vi har om det at opleve og finde eventyrene i livet.

Vii ønsker at sætte fokus på de eventyr vi har udlevet, dem vi udlever, og de drømme, vi har nu om fremtidige eventyr.

Det er vores håb at Eventyrsstyrelsen kan inspirere os, men i særdeleshed også dig til at få mere ud af livet og søge og gribe eventyrene.

Vi har en tro og et håb på, at vores erfaringer og processer vil hjælpe dig til at udleve dine drømme.

Vi tror på, at alle kan finde eventyret i deres liv og derigennem leve det liv, som de drømmer om.

VORES VÆRDIER

Vores værdier viser hvem vi er – og hvad vi står for!

Escape the predefined life – and travel more

Vi søger friheden i alt, hvad vi gør og laver. Vi sprænger gerne rammerne for, hvad der anses for at være normalt for at opnå følelsen af at være fri. I dét ligger også længslen efter at træde ud af de kulturelle og sociale forventninger, som vi dagligt møder og som vi presser ned over os selv. Det er under rejserne, at vi opdager os selv, og mærker dem, vi er grundlæggende. Derfor ønsker vi at rejse mere.

  Intuition og mavefornemmelse

Vi går ikke på kompromis med vores mavefornemmelse. Vi stoler på, at vi indeholder de fleste svar på vores tvivl. Vi går gerne langt for at være tro mod os selv og hinanden.

  Challenge the status quo (Steve Jobs)

Vi kan være heldige at møde eventyrene i vores liv uden at vi rører en finger. Tilfældigheder og mirakler findes. Men hvis ikke griber dem, når de kommer, eller aktivt opsøger dem selv, tror vi, at vi ender med at miste de store øjeblikke i vores liv. Derfor har vi skabt Eventyrsstyrelsen, så vi minder os selv og hinanden på, at gribe ud efter eventyrene.

  Meningsfyldte eventyr

Verden er fyldt med muligheder, oplevelser og eventyr. Verden er blevet åben og tilgængelig, og det er næsten op til os selv at prioritere, hvilke eventyr, vi vil opleve. Det er nemt at blive grådig på hurtige fix, men det vi husker, når vi engang sidder som 80-årige og tænker tilbage på vores liv, er oplevelserne og eventyrerne, der gav mening.

  Back to you

Det er så nemt at smutte væk fra sig selv i det liv, vi lever til hverdag. Vi gemmer os bag vores arbejde, vores Facebook profiler og vores roller i forskellige sammenhænge. Vi prøver som regel, at tegne det bedste billede af os selv for at blive bekræftet i, at vi er gode nok, selvom vi hver især er vind og skæve. Vi ønsker at vise os selv, som de mennesker, vi er, på godt og ondt. Som vi er.

En del af det at stå frem, som dem vi er – hører også glæden ved at være i naturen, som vi er skabt. Nøgne, både med krop og sind. Vi oplever ofte et langt større frisind i områder, hvor vi også kan være nøgne. Naturisme er ikke et must for os, men vi føler en stor frihed ved at inddrage naturisme i vores rejser.

  Processen er lige så vigtig som målet

Når vi rejser, har vi som regel et mål med at opleve nogle bestemte eventyr. For os er processen før vi skal afsted vigtig. Selve rejsen er naturligvis det essentielle, men eventyrene findes også efter, vi har været afsted – i vores tanker, erindringer og historier.

Det er vigtigt for os, at se helheden og ikke blot gå efter tjeklisterne alene. Processerne er dem, vi lærer af og dem, vi udvikler os i gennem.

  Bevidste eventyr

Når vi rejser og oplever eventyr, lægger vi stor vægt på flere forskellige værdier. Det betyder noget for os at rejse med omtanke for de miljøer og steder, vi besøger. Vi værdsætter Eco-oplevelser, hvor der er vist omtanke for natur og miljø. Og vi sætter stor pris på at befinde os i områder og kulturer, hvor vi kan mærke, at der er sammenhæng mellem turisme og lokalbefolkning – og deres kultur og miljø.

Du kan godt kalde os for en slags tech-hippier. Vi er ikke blomsterbørns hippier, men vi har bestemt love and peace med os, når vi oplever verden.

Vi glæder os til at høre fra dig!