Hvem er vi?

De 3 eventyrere

Sebastian, Peter og Lise, Bali

Vi er en lille familie, som består af Peter Vejrum Terp, Lise Kryger og Sebastian Terp Kryger.

Peter og Lise – kærester, far og mor til Sebastian og bedste venner. Vi mødtes i 2003 og fik Sebastian i 2009.

Udover alle verdens eventyr er der et eventyr der slår dem alle. Eventyret startede den formiddag Sebastian kom til verden og indtog vores liv med storm.

Eventyrene er, siden Sebastian kom til verden, blevet udvidet på alle tænkelige måder.

Ikke mindst er vi nu 3 der drager gennem verden på udkig og på opdagelse. Livet er flygtigt og det er nu, vi har tiden sammen i denne verden til at opleve hinanden og livet.

Vi håber, at vi med vores rejser og eventyr, inspirerer dig til også at få det bedste ud af dit liv.

De bedste hilsener,

Sebastian, Peter og Lise

DE 3 EVENTYRERE

... mere om os!

LISE KRYGER

Følsom eventyrer, som har besluttet sig for at presse citronen, inden hun om 1000 år stiller træskoene.

Online entrepreneur, blogger og skribent. Stifter og indehaver af Slipangsten.dk, Lisekryer.dk. Medstifter af Staerkesider.dk.

Uddannet mediegrafiker.

Medlem af Dansk Journalistforbund.

SEBASTIAN

10 stærke leveår, varm, tro mod sig selv og hans værdier.

Altid klar til at stå tidligt op og aldrig morgensur. Frisk som en havnørn.

Oplever intenst gennem nye øjne og et nysgerrigt, åbent sind.

Sebastian har trods sin unge alder allerede oplevet 13 lande – og er klar på nye eventyr.

PETER VEJRUM TERP

Peter, livsglad eventyrer med en trang til at opleve alt, hvad der kan opleves. Er ideudvikler og online entrepreneur..

Han har 17+ års erfaring i rejsebranchen og er stifter og medejer af Backpackerplanet.dk og Staerkesider.dk.

Peter er ud over at være en online entreprenør også blogger, projektleder, online marketer, og programmør.

HVORFOR EVENTYRSSTYRELSEN?

Sådan starede det!

Vi elsker at rejse. Og det er derfor naturligt for os at tage rejser som udgangspunkt for denne side.

Vi har rejst rigtig meget og i mange lande, både sammen og hver for sig.

Pludselig stod vi et sted i livet hvor vi havde mistet fokus på det vi brændte for i jagten på at få det hele til at hænge sammen, med barn, arbejde og økonomi.

  • Vi havde brug for at få eventyret tilbage i vores liv.
  • Vi ville gerne rejse mere – og opleve mere.
  • Vi var kommet ind på en bane hvor vi arbejdede og arbejdede, men ikke tjente nogle penge og ikke havde råd til at rejse eller opsøge spændende steder.

Det blev vores mission at strikke vores arbejdsliv sammen på en måde hvor vi stræbte efter at få mere frihed til at bestemme selv og frihed til at rejse når vi ønskede det samtidig med, at vi kunne leve af det.

Det var (og er) en længere process og vi har lavet mange fejltagelser og justeret (og justerer stadig) for at bygge den tilværelse op, som vi drømmer om.

Eventyrsstyrelsen har vi lavet fordi vi vil sætte fokus på eventyrene vi har udlevet, dem vi udlever, og de drømme vi har nu om fremtidige eventyr.

Det er vores håb at Eventyrsstyrelsen kan inspirere os, men i særdeleshed også dig, til at få mere ud af livet og søge og gribe eventyrene.

Vi har en tro og et håb på at vores erfaringer og processer vil hjælpe dig, til at udleve dine drømme.

Vi tror på at alle kan finde eventyret i deres liv og derigennem leve det liv, som de drømmer om.

Peter, Lise og Sebastian i Singapore

VORES VÆRDIER

Vores værdier viser hvem vi er – og hvad vi står for!

Escape the predefined life – and travel more

Vi søger friheden i alt hvad vi gør og laver. Og vi sprænger gerne rammerne for, hvad der anses for at være normalt for at opnå følelsen af at være fri. I dét ligger også længslen efter at træde ud af de kulturelle og sociale forventninger, som vi dagligt møder og presser ned over os selv. Det er under rejserne, at vi opdager os selv, og mærker dem vi er grundlæggende. Derfor ønsker vi at rejse mere.

  Intuition og mavefornemmelse

Vi går ikke på kompromis med vores mavefornemmelse. Vi stoler på, at vi indeholder de fleste svar på vores tvivl. Og vi går gerne langt for at være tro mod os selv og hinanden.

  Challenge the status quo (Steve Jobs)

Vi kan være heldige at møde eventyrene i vores liv uden at vi rører en finger. Tilfældigheder og mirakler findes. Men hvis ikke griber dem når de kommer, eller aktivt opsøger dem selv, mister vi de store øjeblikke i vores liv.

  Meningsfyldte eventyr

Verden er fyldt med muligheder, oplevelser og eventyr. Verden er blevet åben og tilgængelig og det er næsten op til os selv at prioritere hvilke eventyr vi vil opleve. Det er nemt at blive grådig på hurtige fix, men det vi husker, når vi engang sidder som 80-årige og tænker tilbage på vores liv, er oplevelserne og eventyrerne der gav mening.

  Back to you

Det er så nemt at smutte væk fra sig selv i det liv vi lever til hverdag. Vi gemmer os bag vores arbejde, vores Facebook profiler og vores roller i forskellige sammenhænge. Vi prøver som regel at tegne det bedste billede af os selv for at blive bekræftet i at vi er gode nok selvom vi hver især er vind og skæve. Vi ønsker at vise os selv som de mennesker vi er på godt og ondt. Som vi er.

En del af det at stå frem som dem vi er – hører også glæden ved at være i naturen som vi er skabt. Nøgne, både med krop og sind. Vi oplever ofte et langt større frisind i områder hvor vi også kan være nøgne. Naturisme er ikke et must for os, men vi føler en stor frihed ved at inddrage muligheden i vores rejser.

  Processen er lige så vigtig som målet

Når vi rejser har vi som regel et mål med at opleve nogle bestemte eventyr. For os er processen før vi skal afsted vigtig. Selve rejsen er naturligvis det essentielle, men eventyrene findes også efter vi har været afsted. I vores tanker, erindringer og historier.

Det er vigtigt for os at se helheden og ikke blot gå efter tjeklisterne alene. Processerne er dem vi lærer af og dem vi udvikler os i gennem.

  Bevidste eventyr

Når vi rejser og oplever eventyr lægger vi stor vægt på flere forskellige værdier. Det betyder noget for os at rejse med omtanke for de miljøer og steder vi besøger. Vi værdsætter Eco-oplevelser hvor der er vist omtanke for natur og miljø. Og vi sætter stor pris på at befinde os i områder og kulturer hvor vi kan mærke at der er sammenhæng mellem turisme og lokalbefolkning – og deres kultur og miljø.

Du kan godt kalde os for en slags tech-hippier. Vi er ikke blomsterbørnshippier men vi har bestemt love and peace med os, når vi oplever verden.

VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG