5 knap så fede ting ved Singapore

5 knap så fede ting ved Singapore
5 knap så fede ting ved Singapore
Der skal ikke være nogen tvivl om at jeg er ret vild med Singapore, men lige som de fleste andre byer er der også ting der er knap så gode ved en by. Læs mere om de knap så fede ting ved Singapore.

Der skal ikke være nogen tvivl om at jeg er ret vild med Singapore! Men lige som de fleste andre byer er der også ting, der er knap så fede ved en by. I dette indlæg blotlægger jeg bagsiden af medaljen i Singapore. Det er nogen gange rart at kende det fulde billede, inden billetterne bestilles.

Singapore - masser af mennesker overalt
Singapore – masser af mennesker overalt

Støj og ingen privatliv

Singapore er en storby, hvor der bor knap 5 millioner beboere, og det gør de, vel at mærke, på et areal der kun er 710 kvm. Det er ikke mange kvadratmeter per mand, hvilket også gør det til det tredje mest befolkede sted, per kvadratmeter. Sagt med andre ord – det er klart, at et så tætbefolket sted også må have et hvis støjniveau – og det har Singapore da også.

Singapore er en støjende storby, og der er nærmest ingen steder, du finder ro.

Det samme gælder privatlivet. Af samme årsager som støjen, så er det næste umuligt at finde et privatområde hvor man kan være sig selv. Der er mennesker over alt – og liv over alt.

Mangel på naturligt

Singapore har fantastisk mange spændende ting at se. En af tingene du kan se i Singapore er “Gardens By The Bay”, som er en naturpark. Problemet er bare, at “Gardens By The Bay” og de fleste andre ting i Singapore ikke er naturligt skabt. Alt er skabt med menneskehånd og jeg savnede, at der var noget naturligt i Singapore.

Det kunne være dejligt med noget natur, som naturen selv har skabt – uden menneskets indblanden.

Mange regler

Det er næsten en cliché at nævne, at der er mange regler i Singapore, og at du kan få en bøde for ekstremt mange ting. Det er ikke desto mindre sandt, og det kan godt være en lidt af en mundful med alle de regler.  Det er f.eks. forbudt at tygge tyggegummi,  efterlade affald, spytte på gaden,  glemme at trække ud i toilettet og så er det forbudt at ryge på alle offentlige steder.

Sentosa Island, Singapore
Sentosa Island, Singapore

Ingen penge, intet sjov i Singapore

Der er ikke mange ting du kan lave i Singapore, uden at det koster penge – og det er nemt rigtig mange penge. Shopping er en af de store ting i Singapore, og det giver sig selv, at det jo koster penge at shoppe, ikke mindst når rigtig mange af butikkerne er designer- og mærkevarer.

Så er der naturligvis også forlystelsesområder, som fx “Sentosa Island”. Selve øen/forlystelsesparken er gratis at komme til, men alt koster penge. Og det er ikke bare 50 kroner i entré … f.eks. koster det omkring 370,- DKK, hvilket ikke er det dyreste sted og sådan set heller ikke det billigste (tjek priser på Sentosa Island attraktioner her).

Materialisme

Singapore er et af de mest materialistiske steder på jorden. Folk er ivrige for at tjene penge, og opnå anerkendelse og prestige. Lækre biler, lækkert tøj, dejlig hus etc. er en super vigtig faktor i Singapore. Indkøbscentre med alle de store internationale mærker dominerer over alt. Det er faktisk næsten skræmmende, men hænger meget godt i tråd med, at har du ingen penge, så kan du intet få.

Kan du leve med de knap så fede ting ved Singapore, så står du over for fantastiske oplevelser i Singapore.

Hvis du vil læse mere om Singapore så læs om vores eventyr her.

  Singapore

Skrevet af
Mere fra Peter Terp

5 tricks til at finde de små eventyr – uden at sprænge budgettet

Savner du flere eventyr i din hverdag? Her får du 5 tips...
Læs mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *