Her er en af Balis smukke strande! Store, smukke, turkise bølger der bruser op på en smuk, finkornet lys strand. Her er bounty for alle pengene!

Leder du efter en lækker strand på Bali? Sådan én, med lækkert strandsand, og smukke turkise, vilde bølger du bare kan vælte dig ud i?

Hvis du befinder dig omkring Candidasa området, så tøv ikke med at tage et smut forbi Virgin Beach!

Stranden er helt fantastisk smuk!

Du kører ned ved Jl. Pantai Perasi (se kortet nederst i artiklen) og stiller bilen. Herefter går du ned gennem skoven for at komme til stranden.

Så snart du kommer ud ved stranden, bruser havets bølger mod dig – som gik du lige ind i dem! Store, turkise, vilde bølger!

Sandet er fint, lyst og lækkert at gå i.

Hvis du køber en drink, eller frokost ved en af strand-cafeerne, tilbyder de dig til gengæld en liggestol med skygge.

Virgin Beach, Bali
Virgin Beach, Bali

Kan dit barn bade ved Virgin Beach?

Vi så rigtig mange børn der badede i de store bølger. Og rigtig mange af dem var i alderen 9-10 år. Der var også helt små børn der badede, men det var udelukkende de lokale.

Bølgerne var virkelig store denne dag, og vi blev advaret om masser af strøm. Det mærkede vi nu også selv – Sebastian blev nemt suget ud, også selvom vi blot sad i sandet og legede. Fordi han netop kun lige havde lært at svømme, en uge forinden – i en swimmingpool i Ubud, syntes vi det var for risikabelt, at sende ham ud i bølgerne.

Peter og Sebastian, Virgin Beach, Bali
Peter og Sebastian, Virgin Beach, Bali

Ultrakort fakta om Virgin Beach

Virgin Beach – også kaldet for “White Sandy Beach” (især blandt taxafolk, der vil køre dig derud), ligger 7 km. øst for Candi Dasa, Bali.

  Rejsetips

  1. Tag en taxa til stranden, og lav en aftale et tidspunkt taxa-chaufføren kommer og henter jer igen. Vores taxachauffør ventede på stedet, mens han nød lidt mad og drikke – ved boderne oppe ved parkeringspladsen.
  2. Medbring gerne lidt mad med selv. Den mad vi købte ved en af strand-caféerne, var fordærvet og decideret ulækker.
  3. Pas på strømmen  – især hvis du har små børn med!

  Virgin Beach, Bali, Indonesien

Privacy Preference Center