Drømmer du om at holde din ferie på et lille paradis af en natur-naturisme campingplads, næste gang du skal til Korsika? Så tag til Bagheera!

Indeholder reklame

Når noget er så godt, at man bliver ved med at vende tilbage til samme sted igen og igen, ja så er det i vores verden en succes! Og netop sådan et sted har vi fundet og deler derfor dette sted med dig. Det synes vi stedet fortjener – og det samme gør du.

Bagheera er et lille naturist paradis på østkysten af Korsika, beliggende for foden af bjergene og helt ud til det smukke korsikanske hav. Campingpladsen ligger for enden af en grusvej, der går fra hovedvejen op gennem den østlige del af Korsika og ligger godt gemt bag et stort naturområde fyldt med den korsikanske maki.

  Book dit ophold på Bagheera Village Naturiste her

Hvorfor Bagheera?

Vi opdagede Bagheera ved en tilfældighed, da vi 2009 kørte forgæves rundt for at finde et sted, vi kunne overnatte. Dengang havde vi vores kun 6-uger gamle søn, Sebastian, med os, og da vi endelig fandt stedet, blev Bagheera vores første sted, nogensinde, hvor vi vendte tilbage til flere gange. I alt har vi siden været her 5 gange, og vi glæder os allerede til at vende tilbage til stedet igen.

Hvorfor tiltaler stedet os så meget? Bagheera er ikke en luksus campingplads, og det er heller ikke en campingplads, hvor der er fancy underholdning og kække ferie-features, der partout skal rydde kedsomhed af vejen. Bagheera er en campingplads, hvor alt overflødigt er skrabet fra og kun det allerbedste står tilbage. Og i vores optik er det allerbedste lig med ro, fred, natur, smuk strand, smukke bølger, familieliv og deres lyde – og ikke mindst, cikader der spiller stilheden i stykker og samler den sammen med duften af korsikansk maki.

Øko- og bæredygtig turisme

Det betyder noget for os, at de fodspor vi efterlader i verden, når vi rejser, går i et med naturen – eller som minimum forsøger på det. Bagheera går op i, at deres campingplads ikke forstyrrer den vilde korsikanske natur rundt om, for det er netop den korsikanske natur, der gør Bagheera til noget helt særligt.

Bagheera har nogle punkter, som de følger – tryk på linkene for at læse mere om, hvordan:

Økologi, medborgerskab, solidaritetBæredygtig turisme på Bagheera – Bagheeras miljøansvarlige politik

Et natur naturist paradis

Vi har været på flere naturistcampingpladser og nogle af dem forsøger at være så “almindelig” og konventionel, at det at smide tøjet for os har virket unaturligt. Du ved, naturistcampingpladser, hvor reglerne er så strikse, at du nærmest ikke tør tage dit tøj på uden at du føler, du gør noget forkert.

På Bagheera føler vi, at det at smide tøjet er en stor befrielse, både pga. varmen, men også fordi vi oplever en afslappet stemning i det hele taget i forhold til tøj og krop. Det er naturligvis et naturistområde, hvilket betyder, at stedet er for os, der føler os mest fri, når vi smider snærende bikinier og badetøj. Bagheera er for os, der godt gider at bevæge os rundt uden tøj på og ikke tænker nærmere over, at det er dét vi gør. Vi gør det bare, fordi det føles nemt og behageligt.

Får du lyst til at tage tøj på, så tager du tøj på. Du vil ikke blive kigget skævt til eller blive prikket på skulderen med strikse regler.

Du skal dog være iført tøj, når du bevæger dig ind på restauranterne, og du må derfor også kun tage billeder på restauranten og ikke på offentlige arealer (med mindre, at det er helt mennesketomt), netop fordi det kan virke grænseoverskridende på campingpladsens gæster.

Læs mere om Bagheeras dresscode her.

Sådan bor du på Bagheera

Du kan bo på flere måder på Bagheeras Campingplads. Campingpladsen er delt op i flere områder og er ikke skarpt delt op, andet end af de krydsende jordveje og eukalyptustræerne, som pladsen er fyldt med.

Du kan komme med dit telt og slå det op i teltområdet, og du kan også komme her og stille din campervan eller din campingbus. Teltområdet er super hyggeligt om aftenen, med folk der snakker og spiller stille musik og mange medbringer lyspærer og kulørte lamper, som de hænger op rundt om deres område.

Du kan også vælge at bo i en af de mange hytter. Og her er der mange forskellige typer at vælge mellem. Indtil videre, har vi kun benyttet os af hytterne.

Se de mange mange overnatningsmuligheder på Bagheera her.

Terrassen på vores hytte, Bagheera, Korsika
Terrassen på vores hytte, Bagheera, Korsika

Hvad er der af muligheder på Bagheera?

Minimarked

Du behøver ikke at tage bilen eller cyklen og køre de få kilometer til E.Leclerc (stort supermarked) for at købe ind til det daglige. Der findes også et lille minimarked på campingpladsen, hvor du kan købe de vigtigste varer, og bestille friske baguettes, croissanter og kager til din morgenmad.

Det lille minimarked er ikke billigt, men det bliver flittigt brugt. Særligt om morgenen kan man høre folk traske forbi i morgensolen for at hente bagværk og mælk til kaffen.

Faciliteter på campingpladsen

Der er mulighed for at tilmelde dig forskellige aktiviteter som yoga, vandgymnastik, massage og børneaktiviteter, men vi har endnu ikke haft interesse i aktiviteterne. Vi har dog benyttet os af den lille legeplads, da Sebastian var lille. Ellers har vi vist kun været interesseret i at bade i havet, løbe en morgentur eller benytte os af restauranten/caféen til kaffe, øl, is og indimellem aftensmad. Du har også mulighed for at leje kajakker, cykler, kajakker og paddle boards.

Snackbaren på stranden

På stranden har Bagheera også en lille strandbar, hvor du kan købe drinks, is, snacks, pizzas og lignende. Snackbaren er et fint alternativ til restauranten og giver en kølig pause midt i strandens bagende sol.  Læs mere om, snackbaren på Bagheera her.

Restaurant / cafe / bar

Bagheeras restaurant er et lille kapitel for sig, da det ligger ufattelig smukt, lige ud til havets blå bølger og har en lækker, cozy atmosfære lige fra morgenstunden til sen aften. Her kan du i løbet af dagen købe diverse drikke, og bestille mad efter behov som f.eks. morgenmad eller half/full board pakker til hele dit ophold.

Du kan også bare sætte dig med en kop kaffe, et glas Rose eller en kold bajer og nyde stedets rolige atmosfære.

Om dagen, når alle bader eller er på eventyr... Restauranten på Bagheera
Om dagen, når alle bader eller er på eventyr… Restauranten på Bagheera

Bagheeras restaurant har den smukkeste udsigt ud over Linguizzettas smukke strande og bjerge, og når du befinder dig i deres hyggelige have om aftenen, kan du se solen farve himlen op i de smukkeste farver.

Solen er ved at gå ned på stranden ved Bagheera, og stranden er næsten tom
Solen er ved at gå ned på stranden ved Bagheera, og stranden er næsten tom

Til restauranten hører der en smuk og hyggelig have til, hvor du kan smide dig i en af lounges sofaer, hængekøjer eller liggestole og bare nyde havets brusen og måske musik fra restauranten.

Der er lagt op til ren afslapning i Bagheeras baghave
Der er lagt op til ren afslapning i Bagheeras baghave

Om aftenen spilles der op i restauranten. Nogle gange er det hyggelig musik, der stille blender sig ind mellem campingpladsens mange eukalyptustræer. Men indimellem bliver der også spillet live musik, der efter vores smag er lidt for højt. Til en festlig aften med gode venner, er det sikkert helt som det skal være.

Bagheera restaurant og bar om aftenen
Bagheera restaurant og bar om aftenen
Der er en hyggelig stemning i restauranten, som ligger lige ud til havet
Der er en hyggelig stemning i restauranten, som ligger lige ud til havet

Når vi rejser bruger vi altid den sidste aften til at gå ud og spise eller gøre noget godt for os selv. Det gjorde vi også sidste aften på Korsika, som vi holdt vi oppe i restauranten, hvor vi nød de sidste timer mens solen gik ned over bjergene.

Vores sidste aften på Bagheera slutter altid med en tur på restaurant eller som her i restaurantens have på Bagheera
Vores sidste aften på Bagheera slutter altid med en tur på restaurant eller som her i restaurantens have på Bagheera

  Book dit ophold på Bagheera Village Naturiste her

 

  Links

 

  Her finder du Bagheera på Korsika

Privacy Preference Center