Kender du følelsen af starte morgenen langsom og nøgen? Jeg havde næsten glemt den følelse - her er min historie om genoplevelsen af denne følelse.

Endelig ferie

Som de fleste mennesker har jeg en travl hverdag og til tider stressende. Netop derfor så jeg også frem til min ferie som denne gang skulle gå til Korsika i Frankrig. Vi skulle bo i en bungalow på naturistcampingpladsen Bagheera.

Bagheera ligger på den nordøstlige side af øen, som er et område med færre turister og i det hele taget færre mennesker. Bagheera er placeret er i vild uberørt natur ved stranden, hvor bungalows og teltpladser er placeret i skyggen af træer. Alt dette gør det til et ideelt sted at finde fred og harmoni og afslapning.

Begynder at slappe af

De første par dage var virkelig rare og afslappende og vi formåede at se flere af de spændende attraktionerne på øen. Den sande harmoni af afslappelse kom dog først 5 dage inde i ferien. En slags daglig rytme var blevet opbygget – og pludselig indså jeg, at det jeg følte lige nu var sådan livet skal være. Ikke det stressende liv hvor der konstant ligger en ny deadline foran en.

Jeg begyndte at tænke over, hvad der fik mig til at føle denne ro – svaret var naturligvis ret foran mig. Svaret lå i den daglige “rutine” – en rutinen på Bagheera bestod af følgende.

En typisk dag på Bagheera

Det var virkelig simpelt – dagen så ud som følgende:

Står op når drengen vækker mig
Lav en kande kaffe
Gå nøgen ud på verandaen for at drikke kaffe, mens verden omkring os begynder at vågne op
Få lidt morgenmad med familien
Hele familien går ned på stranden – stadig nøgen. Nyder det vidunderlige vand i en time eller to
Lav og spis et dejligt friskt måltid mad
Kør ud i verden til et interessant sted
Komme tilbage til vores bungalow og gå direkte ned til vandet for at få en nøgen dukkert
Lav en god middag , spise og drikke nogle gode franske vin
Gå en tur i den dejlige natur og tag endnu en dukkert, nøgen
Tid til at vores søn skal sove
Drik noget vin, se på stjernerne og tale dybe samtaler med Lise
Sovetid

Hvad nu, hvis det her var hverdag – altså den måde vi levede på hver dag? Det ville være vidunderligt. Jeg havde helt glemt hvor dejligt det føles at være nøgen hele dagen og bare nyde livet i naturen.

Korsika, Frankrig