Så blev det drømmen om at vise vores dreng det thailandske eventyr. Men hvor skal vi tage hen? Hvor er det spændende for både forældre og børn?

Så nåede vi endelig til en beslutning om, hvor vi vil tilbringe vores sommer. Det har været en lang proces som startede ja, allerede dengang vi kom hjem fra vores ferie til Singapore og Bali sidste år.

Og så meget er sket siden sidste år. Så meget vand er løbet gennem åen. Og så mange ændringer, har vi foretaget os undervejs. Livet står heldigvis ikke stille.

Vi tænker meget på at rejse. Og vi snakker meget om at rejse. Og vi har været lidt frustrerede over at vi ikke har formået at rejse, siden vi i efteråret tog et roadtrip til Prag.  Men sådan er livet nogle gange vi får det ikke altid, som vi vil have det.

Derfor er glæden så meget desto større

Nu hvor vi har købt flybilletten til – og de første 3 overnatninger i Bangkok. Yes, det lykkedes os alligevel og yes, vi skal vise vores dreng, Sebastian, et nyt, asiatisk land.

Vi skal vise ham livet i Bangkok, Kongepaladset, de buddhaerne, templerne og munkene i de orangefarvede dragter. Vi skal bade i svømmepølen og se solen gå ned over Bangkok by, mens vi forestiller os, hvordan resten af vores thailandske eventyr udfolder sig over de næste 3-4 uger.

Vi ved endnu ikke, hvor vi drager hen efter Bangkok og vi er meget åbne for muligheder. Vi er klar over hvad det er vi vil, vi har bare endnu ikke fundet, det vi søger.

Det thailandske eventyr, som vi drømmer om

  • lækre snorkle- og bademuligheder for os – og vores 8-årige søn, Sebastian
  • afstressning
  • noget med at bo meget tæt på stranden – gerne i bungalows eller hytter
  • justérbar planlægning, vi tager tingene ad hoc
  • ro så vi kan sove, men ikke isolation

Hvor skal vi tage hen?

Har du rejst med børn i Thailand?

Da vi stadig er i planlægningsfasen er vi meget nysgerrige, på dine erfaringer med at rejse med børn i Thailand.

  • Hvor har i været, som du vil anbefale?
  • Hvad elskede jeres barn/børn?
  • Erfaringer – du bare må dele om Thailand?

Vi glæder os rigtig meget til at høre fra dig.

Sebastian, Peter og Lise

Privacy Preference Center